Márga Bisztró | Rólunk
83
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-83,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.1,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Rólunk

Balatoni életérzés Budapesten, egy kicsit másképp...

A Márga

A csopaki MÁRGA bisztró városi testvére. Urbánus környezet, kifinomult ételek, balatonfelvidéki ízekre építkező konyha, a balatoni borvidék legizgalmasabb tételei, barátságos szervíz és fiatal, profi csapat. Elhozzuk a fővárosba a Balaton hangulatát, egy kicsit másként, mint gondolná…
Deli János | Márga Bisztró
Deli János

házigazda

Harmadik generációs vendéglátós családból származom, nagyapám, Kári József 1930-ban nyitotta első vendéglőjét. Kis szállodaipari kitérő után évekig a családommal dolgoztam, majd az angliai tapasztalatszerző túrámon Heston Blumenthal csapatába kerültem, ahol ráébredtem, hogy szinte semmit sem tudok, így mindent újratanultam. Dolgoztam együtt Martin Blunossal, Dominic Chapmannael és a Cliveden Hotel Michelin csillagos éttermében. Hazatérve olyan innovatív helyeken dolgozhattam, mint a Csalogány26, az Aranyszarvas vagy a MÁK bisztró. A csopaki Márga bisztrót 2015 elején indítottuk el, ezt az életérzést hozzuk el Budapestre is.

Horváth Ákos | Márga Bisztró
Horváth Ákos

séf

Azután döntöttem el véglegesen, hogy szakács leszek, hogy 20 évesen megismertem a fine dining világát. Tanulóéveimben szakmai gyakorlatra az Onyx étterembe, majd az Arany Kaviárba kerültem, melyek már céltudatos választások voltak. Támogatást kaptam a versenyzéshez is, így a két évig tartó, hat fordulós Czifray versenykurzuson második helyezést értem el, a Jeunes Commis Rôtisseurs magyarországi versenyén pedig első helyezettként Dél-Afrikába utazhattam a döntőre, ahol rengeteg izgalmas tapasztalatot szereztem. Ezek után lehetőséget kaptam arra, hogy konyhafőnökként próbálhassam ki magam a Lou Lou-ban és most a MÁRGA bisztróban.

Gellért Bence | Márga Bisztró
Gellért Bence

üzletvezető

A vendéglátás szakmai alapjait a Gundel étteremben sajátítottam el, majd a L’Occhio di Stile-ben eltöltött időszak egy teljesen új világot és szemléletmódot nyitott meg előttem. Onnantól kezdve már tudatosan mozogtam tovább a fine dining világában, a LouLou-ban és a Michelin csillagos londoni Murano by Angela Hartnettben szereztem meg a további tapasztalataimat. Angliából hazatérve a LouLou-ban már üzletvezetőként kaptam újra lehetőséget. Turizmus-vendéglátás szakos közgazdásztanárként naprakész, gyakorlati tudás elsajátítására nyílik lehetőségem, így izgatottan várom a MÁRGA nyitásával járó kihívásokat.

Élje át Ön is a MÁRGA élményt!

Újrafőztük a balatoni MÁRGA életérzést, meghintettük Budapest izgalmas, urbánus lüktetésével, a kifinomult végeredményt pedig most Ön és társasága is élvezheti.
Foglaljon asztalt most!